Pravila korišćenja

Korišćenjem naših web stranica ustupate nam pravo pribavljanja i korišćenja informacija koje ste ostavili na sajtu na način na koji je to ovde izneseno. Ukoliko promenimo neke uslove u našoj Politici privatnosti, te ćemo promene objaviti na ovoj stranici kako biste uvek imali uvid u način na koji koristimo podatke koje ste nam poverili.

 

Svi sadržaji koji su deo ovog sajta, uključujući i oglase za posao i reklame su postavljeni od strane poslodavaca, ili pak su preuzeti sa drugih sajtova i internet izvora. Stoga Sljaka.com ne snosi nikakvu odogovornost za sadržaj oglasa i reklamnih poruka, niti administrator sprovodi cenzuru postavljenih sadržaja. Podaci izneti u oglasima predstavljaju stavove poslodavaca i oglašivača, te sljaka.com se odriče svake vrste odgovornosti za štetu proisteklu iz korišćenja/zloupotrebe istih.

Šljaka.com ne naplaćuje usluge korisnicima, i sve funkcije sajta mogu se besplatno koristiti. uključujući i postavljanje oglasa, odnosno prijave za oglase. 


Ukoliko imate dodatnih pitanja o našoj Politici privatnosti, molimo Vas da nam se javite putem obrasca/formulara za kontakt, odnosno e-mailom.

Bilo kakve izmene i dopune ove Politike privatnosti neće biti vazece ukoliko nisu objavljene na ovim internet stranama. Svaka izmena koju objavimo na ovim web stranama odmah postaje vazeca, a svako Vaše dalje koriscenje sajta ili ponudjenih usluga podrazumevace da prihvatate izmenjene odredbe.

Ove internet stranice mogu sadrzati linkove koji vode na druge web stranice. Nas sajt nije odgovoran za sadrzaj ni Politiku privatnosti tih sajtova. Ukoliko saznate da te web stranice vode na trece web stranice s neprikladnim sadrzajem ili nepovoljnom Politikom privatnosti, obavestite nas o tome te cemo takve linkove otkloniti.

Zahvaljujemo Vam na koriscenju naseg internet servisa.